Waar je bij mij voor terecht kunt:

Marijn Driesen
Social media beheer
Het up-to-date houden van jouw social media-kanalen. Content creatie, posts inplannen, interactie met jouw volgers, het maken van templates in jouw huisstijl. Wat jij ook uit handen wilt geven – het gehele beheer of een klein deel, ik ben jouw support. Heb je voldoende content, maar geen tijd om het in te plannen? Laat het aan mij over. Heb je geen content en heb je ook geen tijd om dit te creëren? Dat doe ik ook voor je, maar wel met input van jou. Lees hier mee over mijn social media pakketten.

Nieuwsbrief uitbesteden
Het verzorgen van jouw wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief. Jij levert mij de content aan, en ik zet alles in jouw nieuwsbrief programma. Natuurlijk maak ik de nieuwsbrief op en precies in jouw huisstijl. Na een laatste blik van jou op de nieuwsbrief plan ik het in of publiceer ik het direct. Lees hier meer over nieuwsbrief uitbesteden.

Blog ondersteuning
Het plaatsen van blogs op jouw website. Schrijf jij elke week of maand een inspirerende blog, maar heb je geen zin in de randzaken zoals het plaatsen op de website? Ik pak het voor je op! Ruim op tijd stuur jij mij de content van je blog en ik plaats het met bijbehorende tussenkopjes op je website. Nadat alles goed staat en jij goedkeuring hebt gegeven publiceer ik de blog. Lees hier meer over blog ondersteuning.
22

blije en tevreden klanten gingen jou voor!