“Sociaal, harde werker, betrouwbaar, virtual sidekick, reiziger.  Een paar steekwoorden die mij als persoon beschrijven”.

Hallo drukke ondernemer!

Ben jij op zoek naar online ondersteuning? Misschien is een virtueel assistent (VA) inhuren wat voor jou!

Herken jij het volgende? Als solo-ondernemer werk je soms vaker AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf. Omdat je in je eentje alle ballen hoog wilt houden schiet vrije tijd er vaak bij in. En daardoor verlies je focus en vloeit je energie weg. Maar met de juiste online ondersteuning hoeft dat niet! Door taken uit te besteden aan iemand anders, behoud jij je focus en energie én hou je ook nog eens meer vrije tijd over. Hoe fijn is dat!

 

Virtueel assistent inhuren? Ik ben jouw online support

Mijn naam is Marijn Driesen en ik zorg ervoor dat online ondernemers meer vrije tijd, focus en energie overhouden. Dat doe ik door de randzaken van hen over te nemen. Zoals social media beheer, de opmaak en het versturen van nieuwsbrieven en het plaatsen van blogs op de website. Hierdoor houden zij als solo-ondernemers meer tijd over om dat te doen waar ze wél energie van krijgen, waar ze écht hartstikke goed in zijn en waar ze wél hun focus op willen leggen. En bovendien houden ze dan ook nog eens vrije tijd over voor leuke dingen.

 

Wie ben ik?

Ik ben dus Marijn, geboren op 14 juli 1982 en opgegroeid in het mooie Twente bij mijn ouders en 2 broers. Mijn moeder vertelt me nu nog hoe warm het was de dag dat ik geboren werd. Dat verklaart misschien waarom ik zo dol ben op zon en warm weer! Als kind was ik geen meeloper en dat maakte me niet altijd even populair in de klas. Ik houd er nog steeds niet van om te doen wat iedereen doet. Misschien is dat wel de reden waarom ik besloten heb de 9 tot 5 kantoorbaan vaarwel te zeggen en als Virtual Assistant aan de slag te gaan. Doen waar ik gelukkig van word, werken aan projecten en met mensen waar ik energie van krijg, op een locatie waar ik in mijn element ben. Ondernemen geeft mij de vrijheid waar ik zo naar verlang.

 

Van bricks naar clicks

Mijn besluit om als VA te starten is niet makkelijk geweest. Het heeft uiteindelijk een jaar geduurd voordat ik hier 100% achter stond. Voordat ikzelf geloofde dat ik dit kon. Ik werk graag in de dienstverlenende sector. Volgde een horeca opleiding in Almelo en een toeristische opleiding in Breda. Ik houd ervan om mensen te helpen. Of dat nou gaat om het koken van een lekkere maaltijd voor iemand, zorgen dat men de mooiste vakantie van zijn leven heeft of bij het helpen en ondersteunen van ondernemers. Na mijn afstuderen aan de Breda University of Applied Sciences ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven in het toerisme en de voedselindustrie. Hier had ik ondersteunende functies op verschillende afdelingen, zoals op de afdeling product management, bij het contactcenter, reserveringen en sales.

 

The girl and the wolf

Misschien vraag je je af waarom ik een wolf als logo heb. Veel mensen kennen dit dier uit sprookjes of series en films. Vaak hebben wolven dan geen goede reputatie. Als kind had ik al een fascinatie voor wolven. In het begin zag ik ze bijna elke nacht in een steeds terugkerende nachtmerrie. Later draaide mijn mening bij en zag ik hoe prachtig deze dieren zijn. De wolf staat voor vrijheid, intuïtie en gevoeligheid. Maar ook voor zorgzaamheid, bescherming, loyaliteit en creativiteit. Precies de kenmerken waar ik voor sta en die mij heel goed beschrijven als persoon en als Virtual Assistant: de loyaliteit naar mijn klanten toe, de vrijheid om de wereld te zien en te gaan en staan waar en wanneer ik dat wil.

 

virtueel-assistent-inhuren

Kijk gerust rond op mijn website voor meer informatie over wat ik aanbied als virtueel assistent. Wil je meer weten over mijn virtueel assistent tarieven, een pakket afnemen, of met mij samenwerken? Dan kan je mij altijd vrijblijvend mailen, Skypen of een bericht sturen via WhatsApp.

 

Op dit moment heb ik geen vaste verblijfplaats. Als house sitter verblijf ik door heel Nederland en Duitsland. Zo zat ik de eerste 3 maanden van 2019 in Heemstede, Breda en Haarlem. Op de planning de komenden maanden staan nog Düsseldorf, Alphen aan de Rijn, Amsterdam en Neu-Ulm. Dit lijkt misschien heel onrustig maar ik vind het ontzettend leuk! Zo reis ik heel Nederland door en pas ik op allerlei lieve katten.