Social media aanbod

Je kunt bij mij terecht voor diverse social media onderdelen, bekijk waar jij behoefte aan hebt! Dan kan 1 pakket zijn maar ook allemaal. Klik hieronder voor inhoudelijke informatie en de kosten per onderdeel. Weet je niet goed waar je moet beginnen en wat het beste bij jou past? Plan dan een gratis focusgesprek met mij in. In dat gesprek vertel je mij waar jij tegenaan loopt, dan bekijk ik waar jij op dit moment het beste bij geholpen bent.

Social media opstartpakket

 

Wanneer je nog helemaal niet actief bent op social media met jouw business dan wordt dat hoog tijd! Zelf geen tijd en zin in? Ik pak het voor je op. Zo richt ik o.a. jouw social media kanalen in en zorg ik voor uniformiteit. Klik op de link hieronder voor meer informatie en de kosten voor dit opstartpakket.

Meer lezen over het social media pakket.

Social media strategie

 

Zomaar starten op social media zonder na te denken waar, voor wie, wat en hoe vaak je post is niet heel slim. Beter start je met een social media strategie! Ga naar de link hieronder voor meer informatie over de strategie, hoe dat in zijn werk gaat en wat de kosten zijn.

Meer lezen over de social media strategie.

Social media uitbesteden

 

Groei je hard en kom je tijd te kort? Dan is jouw social media uitbesteden een goed idee! Aan de hand van jouw eigen strategie creëer ik content voor jouw social media kanalen, plan ik deze in, onderhoud ik interactie met jouw volgers, bekijk ik de statistieken en maak ik van elke geplaatste post een story voor Instagram.

Meer lezen over social media uitbesteden.