Social media uitbesteden

 

Social media uitbesteden omdat je geen tijd om jouw social media bij te houden en inspirerende en goede content te maken? Je kunt je social media aan een virtueel assistent uitbesteden! Samen met jouw input vanuit bijvoorbeeld blogs, artikelen en websiteteksten, zorg ik voor fijne content op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Jij levert mij foto’s aan of ik zoek foto’s op bijvoorbeeld Unsplash, Kaboompics of Pexels en maak mooie visuals in Canva. Ook kan ik de posts inplannen met een social media planner als Preppr voor Instagram, MeetEdgar voor de andere kanalen of een planner naar jouw keuze (kosten van deze tools niet inbegrepen). Het aantal posts per week en op welke en op hoeveel kanalen zullen we van te voren bespreken.

 

Visuals in Canva

Zoals ik hierboven al aangeef werk ik graag met Canva voor het maken van visuals. Denk aan een mooie opmaak in jouw huisstijl en met jouw logo of een variant daarop. Op deze manier creëer je herkenbaarheid voor volgers en zorg je voor eenheid in jouw feed. Om te beginnen maak ik een aantal visuals zodat jij kunt kiezen welke jij het beste bij jou en jouw bedrijf vindt passen.

 

Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen of meer weten over mijn virtueel assistent tarieven? Neem dan contact met mij op.