Virtueel assistent tarieven

Mijn virtueel assistent tarieven zijn als volgt:

 

Je kunt strippenkaarten kopen voor 8, 12, 16 en 20 uur. Deze strippenkaarten zijn drie maanden geldig. Uren die niet op zijn na drie maanden komen te vervallen. Heb je mijn diensten meer dan 20 uur per maand nodig? Ook geen probleem! Dan maken we een pakket op maat, helemaal naar jouw wensen. Voor korte klussen onder de 8 uur heb ik een los uurtarief van €50,- exclusief 21% btw.

 

Op deze manier zit er altijd een strippenkaart tussen waar jij blij mee bent. Komt er een drukke periode aan binnen jouw bedrijf? Speel daar op in door meer uren af te nemen. In periodes dat het rustiger is kies je dan voor minder uren. Zo betaal je dus alleen wat jij nodig hebt. Dit maakt het werken met een virtueel assistent erg prettig en flexibel!

Strippenkaart - 8 uur
€384,-

MEEST GEKOZEN

Strippenkaart - 12 uur
€552,-
Strippenkaart - 16 uur
€704,-
Strippenkaart - 20 uur
€840,-

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de strippenkaarten:

 

  • De strippenkaarten zijn drie maanden geldig.
  • De prijzen zijn exclusief 21% btw.
  • Betaling dient vooraf te worden voldaan.
  • De werkzaamheden zullen aanvangen na de betaling.
  • Je kunt de uren inzetten hoe en wanneer jij dat wilt.
  • Uren die je over hebt komen na drie maanden te vervallen.

Heb je vragen over de strippenkaart of wil je er 1 kopen? Stuur mij dan een mail (of klik op button onder het pakket) en laat in de e-mail weten welke taken je aan mij wilt uitbesteden. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op om zo een en ander te bespreken. Dit kan zijn telefonisch (indien ik in Nederland ben), via Skype (indien ik in het buitenland ben) of per e-mail.