Met mede ondernemer Hanneke bij Stoet

Wie zijn mijn klanten?

Wie zijn mijn klanten? Vaak krijg ik deze vraag van mensen. Wat zijn dat voor ondernemers en wat doen zij? Mijn antwoord is dan altijd: Ik werk alleen met de leukste ondernemers en ze zijn heel divers! In dit artikel lees je meer over de ondernemers met wie ik op dit moment werk en wat ik voor hen doe. Enjoy!

Hanneke van Stigt Thans – Ikbv & Highergrounds

Met Hanneke werk ik al samen sinds de zomer van 2017. Hanneke helpt mensen hun IKbv te vinden. Ze geeft loopbaanadvies, studiekeuzebegeleiding, ondernemerscoaching en trainingen. Met haar ‘Maak je Masterplan‘ zorgt ze ervoor dat mensen weer meer plezier, succes en voldoening in hun loopbaan krijgen. Met haar tweede bedrijf HigherGrounds helpt ze professionals in de HR en Marketing & Communicatie aan de volgende stap in hun loopbaan. Voor werkgevers neemt ze de werving & selectie uit handen en zorgt ze voor bemiddeling van professionals in de HR en MarCom.

Voor Hanneke schrijf ik o.a. teksten voor haar social media, beheer ik haar social mediakanalen en doe ik allerhande klusjes waar zij zelf geen tijd voor heeft.

Anouk van Leussen – Huys van Schrift & Schrijven voor Ondernemers

Anouk is een mede-Tukker en komt net als ik uit het mooie Oldenzaal! Via Hanneke is Anouk bij mij gekomen. Voor haar bedrijf Huys van Schrift heb ik Anouk ondersteund bij o.a. haar social media, schreef ik zo nu en dan blogs voor haar klanten en heb ik een redigeer klus voor haar gedaan. Voor haar tweede bedrijf, Schrijven voor Ondernemers, heb ik in InDesign haar e-book opgemaakt en vervolgens ook de 12 werkboeken van haar schrijfcursus. Echt onwijs leuk om te doen!

Roelienke de Vries – Kleurontwerp voor corporatievastgoed

Roelienke zorgt ervoor dat corporatievastgoed weer mooi wordt door middel van kleur! Ze brengt weer harmonie terug tussen het gebouw en de omgeving. Roelienke ondersteun ik bij heel diverse dingen. Zo help ik haar af en toe met de technische dingen van haar website, stel ik offertes en facturen voor haar op en zorg ik dat in Excel de kleur- en staallijsten voor de schilders worden gemaakt.

Margo Matse – ADD Coaching

Margo Matse is ADD coach voor volwassenen en helpt mensen met ADD hoe je hier mee kunt leven. Dit doet ze d.m.v. 1-op-1 gesprekken, maar ze geeft ook elke maand de 2-daagse training Effectief leven met ADD. Ik beheer voor Margo haar Facebook en Instagram account, verzorg haar maandelijkse nieuwsbrief en plaats elke maand naar nieuwste blog op de website. Verder ondersteun ik haar met kleine website aanpassingen en bij het bedenken van acties voor op Facebook.

Mieke Bos – Mieke Bos Werken en Ontwikkelen

Met Mieke werk ik sinds februari van dit jaar samen. Mieke is adviseur, coach en trainer en ontwikkelt trainingen en programma’s voor organisaties, ondernemers, medewerkers en leidinggevenden. Zij wil dat alle medewerkers en ondernemers kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben, dat ze hun talenten en vaardigheden volledig kunnen benutten. Ze zorgt ervoor dat organisaties en leidinggevenden het volle potentieel van hun medewerkers benutten. Voor Mieke beheer ik haar social media kanalen (LinkedIn, Twitter en Instagram).

Janneke Dijkhuis – Janneke Dijkhuis

Janneke ken ik al een hele tijd, van toen we beiden nog bij Oad Reizen werkten. Zij vertrok op een gegeven moment naar Bali en ik ben altijd haar avonturen blijven volgen. Mede dankzij Janneke ben ik als virtueel assistent begonnen en heb ik zelfs een klant van haar overgenomen vorig jaar. Ik ondersteun Janneke bij de SEO Consultancy. Zo schrijf ik o.a. blogs op basis van de SEO-input die ik van haar krijg en creëer ik content voor websites om zo hun resultaten in Google te verbeteren. Echt super leerzaam en onwijs leuk dat ik met deze meid mag samenwerken!

Yvon Zekveld – Ibizabohogirl

Yvon is een echte bohemian chick en runt de website Ibizabohogirl. Hier vind je de mooiste Ibiza style kleding, schoenen en accessories. Haar mooie foto’s deelt ze op o.a. haar Instagram account. Ik ondersteun Yvon o.a. bij het maken van Pinterest templates voor haar blogs en bij de interactie op Instagram. Ze heeft op dit moment een behoorlijke schare aan volgers en krijgt flink wat reacties op haar posts. Twee keer per dag check ik deze reacties en reageer ik namens haar op vragen van volgers.

Marleen Rovekamp – The Wild Woman

De samenwerking met Marleen is net begonnen, maar wauw wat heeft zij een bijzonder verhaal te vertellen! Zoals ze zelf zegt: ‘Ik help jou de intuïtieve vrouw binnenin jou te helen en los te laten, zodat je het mooie licht kunt zijn dat je bent’. Ik ondersteun deze Wild Woman bij het schrijven van de shownotes van haar podcast (binnenkort online!) en bij het inrichten en beheer van haar social mediakanalen.

Verder heb ik o.a. gewerkt met Suzanne van Duijn van Vrijemeid, Dagmar Holtman van Tekstschrijvert en Tine van Wel van Paulowna. 

Denk jij nou na het lezen van deze blog, ‘potverdikkie, ik wil ook met die Marijn samenwerken!’. Neem dan contact met mij op. Dan bespreken we waar jij hulp bij nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Liever eerst weten wat ik voor je zou kunnen doen? Ga naar marijn2go en scroll iets omlaag om te lezen welke diensten ik lever. Wie weet spreken wij elkaar snel!

Marijn Driesen
info@marijn2go.com
3 Reactie's
  • Janneke
    Geplaatst op 00:31h, 20 april Beantwoorden

    Topper ben je Marijn. Superfijn om mee samen te werken!

  • Carla Meurs
    Geplaatst op 14:51h, 26 april Beantwoorden

    Goh, Marijn, wat een duidelijk verhaal schrijf je hierboven! Als ik een VA nodig zou hebben, dan zou ik jou direct weten te vinden!

Geef een reactie